torsdag 3 februari 2011

slut som artist. och minglare.


hela veckan har gått ut på att mingla och passa in och passa upp att jag bara orkar äta fryst mango till middag på torsdagskvällen. mitt gästspel i modevärlden är över och jag trodde det skulle vara en räkmacka att gå på årets kock, ett evenemang jag åtminstånde varit på sex år i rad men mingel tar på krafterna, oavsett ämne som avhandlas.

jag lyckas iallafall smaka nya smetana från arla, äta en helt okej coq au vin bredvid jens dolk och ramla i de förbannade röda globentrapporna så både strumporna och knät gick sönder. lätt illamående och tungt skamsen linkar jag fram till en stol med en läsk mot benet men illamåendet släpper inte och tio minuter innan vinnaren koras går jag hem.

lite tom blir man efter sånna här dagar. snack snack snack men inget som egentligen sägs, man hinner ju aldrig komma nån vart i dom snuttifierade samtalen. jag har klassat mig själv som en rätt van och rutinerad minglare, det är jag kanske också, men det bygger lite på att man kan komma hem och träffa nån som känner en bortom networking-facet. jag håller tillgodo med hunden och min mango men känner ändå att helgen i malmö kommer att bli totalt kallpratsfri.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar